preloader
Новини
688058b76a5e14916911b9b523346a7c.jpeg
cf09019c61dc8fc038942e4321ab8ab8.jpeg
17fda6a214445ea1a36293dd01503fe5.jpeg
22/04/2017
Відвідання EuroCucina дизайнерами RODA Design Lab

Міжнародна виставка кухонних меблів EuroCucina – важлива подія для професіоналів і компаній, що спеціалізуються на виготовленні кухонних меблів. Ця подія з категорії must visit і для дизайнерів RODA. Тут дизайнери нашої компанії черпають натхнення на створення ексклюзивних моделей кухонь, діляться досвідом створення авторських інтер'єрів, переймають нові віяння в оформленні салонів. EuroCucina проходить в рамках престижної меблевої виставки Salone Internazionale Del Mobile. Цього року виставку iSaloni відвідали понад 300 тисяч осіб з 160 країн, а свої стенди представили майже 2 500 меблевих компаній. Міланський меблевий салон – найважливіша європейська виставка меблевої індустрії, саме тут визначаються тенденції, саме тут можна побачити незвичайні дизайни і поділитися нестандартними рішеннями. Складно переоцінити значимість цього заходу.

На основі побаченого дизайнери RODA Design Lab виділяють основні тенденції інтер'єру кухні 2017:

1. У багатьох колекціях виявилися форми і лінії, властиві midcentury modern – стилістиці, що переважали в європейському і американському дизайні з середини 1930-х до середини 1960-х років. Цей напрямок зараз такий популярний, що по суті злився з сучасним дизайном. Саме тому такий високий інтерес до римейку культових предметів минулого.

2. Кольором сезону напевно можна назвати зелений, його темні і густі відтінки. Дизайнери активно користуються палітрою, яку Pantone Color Institute позначив як кольори майбутньої осені. Актуальними є глибокі відтінки синього, гірчичний, теракотовий. У порівнянні з минулим сезоном практично не були помітні пастельні кольори – пудровий і блакитний, – дизайнери використовували їх дуже дозовано.

3. Натуральний камінь, і особливо мармур, в цьому році можна назвати одним з головних матеріалів. Це вже зріла тенденція – рік тому на неї вже звертали увагу. Камінь пропонують використовувати в якості матеріалу для стільниць, а також для обробки підлоги і стін.

4. На багатьох стендах були присутні живі рослини – данина екотренду. Велика кількість зелені переважала в розділі Eurocucina, де представлені кухні. На більшості кухонних стендів панували мінімалізм і стримана натуральна палітра, яку і оживляли зелені рослини.

Всі ці тренди, а також багато іншого з побаченого безсумнівно знайде своє відображення в нових моделях, а також в оновлених інтер'єрах салонів сучасних кухонь RODA. Тож запасаємося терпінням і починаємо чекати нових шедеврів від натхнених дизайнерів RODA Design Lab.

Підписатися на розсилку