preloader
Новини
3cf7344de4d8902e62c9379cae5de0c3.jpeg
17/06/2016
Відкриття нового салону у м. Львів

Напередодні свята Святої Трійці компанія Рода приготувала для жителів Львова неймовірний подарунок - відкриття нового салону сучасних кухонь RODA в центрі меблів та інтер'єру «МАРК»!

Новий салон воістину став «перлиною» мережі салонів сучасних кухонь RODA, адже в ньому представлені тільки найостанніші і найпопулярніші моделі кухонь! Так кожен поціновувач естетики та дизайну обов'язково вибере кухню на свій смак, будь то мінімалістичний модерн або елегантна класика. До експозиції вкладали душу і багаторічний досвід кращі дизайнери RODA Design Lab, щоб салон став центром дизайну, стилю і інтер'єру. Для вас ми в одному місці зібрали все найкраще: популярні моделі кухонь RODA (Толедо, Глазго, Осака, Нара, Токіо, Рейк'явік, Неаполь, Мілан), останні розробки в побутовій техніці і прогресивні технології у меблевій фурнітурі. Саме тут можна переконатися, що кожна кухня, що випускається фабрикою Рода, індивідуальна і неповторна, адже в одному гарнітурі можна об'єднати 2, а то і 3 моделі кухонь. Колірна гамма, як і дизайн-проект, обмежується тільки вашою фантазією і побажаннями! Досвідчені дизайнери салону допоможуть у виборі моделі кухні, зроблять проект, візьмуть на себе всі складнощі з оформленням замовлення і складанням кухні, Вам залишиться тільки насолодитися своєю новою унікальною кухнею RODA.

Відвідайте новий салон сучасних кухонь RODA за адресою: ТЦ «МАРК», вул. Княгині Ольги 95, м Львів. Для Вас ми готові запропонувати вишукані меблі та індивідуальні рішення, а в честь відкриття, діють спеціальні пропозиції!

Підписатися на розсилку