preloader
Новини
d193593a6c7cf61ef739a2c370d9f70e.png
483dfa66e40fcad3d013248ce5daf595.png
32bb105853fc9d83b509b9f8af7c5d2a.png
23af2b643e756877b22f60053578e5ac.png
c926474e41a13ccc56c532bd36ed7975.png
28/03/2013
Сьогодні в моді класика в сучасній обробці

Компанія «Рода» - один з лідерів на вітчизняному меблевому ринку. Які тенденції актуальні сьогодні в кухонній індустрії в стильовому оформленні і у використанні матеріалів?

Як і раніше в моді залишається стара добра класика. Хоча, і вона притерпіла деякі зміни, і, як правило, класичну кухню сьогодні інтерпретують в сучасній «обробці». Так, класична кухня набула неокласичних рис з інтеграцією деяких елементів, що належать сучасній епосі (за формою, або за фактурою матеріалу). Так, з чисто класичного стилю викристалізувався змішаний стиль, який у нас прийнято називати «сучасною класикою». Що стосується матеріалів виготовлення, то особливої актуальності набувають панелі МДФ, 3D фрезерування з фарбуванням, що додає свіжості і фактурності інтер'єру.

Які сюрпризи цього року готує «Рода» своїм покупцям? Які нові моделі очікуються на ринку в 2013 році?

Ми, безумовно, готуємо до запуску нові кухні, які збираємось представити на виставці KIFF 2013, в якій беремо участь. Але, хай це буде приємним сюрпризом для шанувальників нашого бренду, тому до презентації на виставці це - «комерційна таємниця».

Вибір кухні багатьом деколи обмежується виключно візуальним підходом. На що ви б ще порадили покупцеві звертати увагу при виборі кухні?

Ну, звичайно, візуальне сприйняття - найсильніша і потужна «зброя». Однак, керуватися лише критерієм «подобається - не подобається» все ж не варто. У першу чергу, треба продумати, щоб кухонний гарнітур відповідав загальному стилю всього житла. У цьому питанні допоможе компетентний спеціаліст (менеджер-дизайнер меблевого салону). Що стосується якості меблів, то на даному етапі епохи «кухнебудівництва» кожен поважаючий себе виробник використовує тільки високоякісні матеріали і фурнітуру, але це не означає, що варто втрачати пильність. Візуально можна визначити «площинність» фасадів, якість личкування, плавність роботи механізмів, акуратність зборки, відсутність сколів в можливих місцях різу. Не варто забувати і про «паперовий» бік питання: дуже важливо подивитися санітарний сертифікат на використовувані матеріали.

Зараз все більшої популярності набувають готові рішення для інтер'єру, а не окремі серійні меблеві одиниці. Що пропонує «Рода» цьому напрямку?

Одне із завдань нашої лабораторії RODA Design Lab - це розробка повного пакету будівельної та дизайнерської документації для реконструкції або будівництва фірмових салонів. Деякі складові цих робіт - це стильові, кольорово-фактурні, декоративні, оформлювальні рішення в інтер'єрі. Тому іноді клієнт, який побував в тому чи іншому салоні, просить нашої консультаційної допомоги в стильовому оформленні загального інтер'єру приміщення.

Які ви готуєте акції, знижки, бонусні умови для покупців?

Як кожна компанія, ми використовуємо акції та знижки для залучення нових клієнтів або в якості подарунка вже існуючим, але не зловживаємо цим. Уже сформованим клієнтам разом із гарантійним паспортом на кухню RODA ми даруємо дисконтну картку, якою можуть скористатися друзі і члени сім'ї. Сезонні акції вже заплановані на 2013 рік, період акцій і умови завжди можна знайти на сайті компанії (www.roda.ua), так що слідкуйте за новинами і вигідних вам покупок!

За матеріалами журналу "Мебель года",№1'2013

Підписатися на розсилку