preloader
Новини
f95dd38860a7300e8e7ed59fc24dd69a.jpeg
113859df1026c80e50bf63e63781ebc8.jpeg
27/06/2017
Розсувні системи SlideLine М

Шановні пані та панове!

З радістю представляємо Вам останнє слово в дизайні і зручності користування – систему для розсувних дверей SlideLine М (Hettich). За рівнем комфорту і ергономіки розсувні двері перевершують інші системи відкривання. Переваги очевидні: розсувні двері не займають додатковий простір при відкриванні шафи, що особливо цінно в невеликих приміщеннях. У розсувних дверей в підвісних шафках є своя перевага: ви ніколи не ударитеся об відчинені дверцята, як це може статися у випадку з розпашними. Крім того, відкриваючи розсувні дверцята, не потрібно відступати або тягнутися за ними.

SlideLine М дозволяє комбінувати відкриті і закриті секції шафи. Ця практична однодоріжкова система може стати яскравим дизайнерським елементом інтер'єру. Її можна використовувати для настінних шаф у вітальні, полиць, стелажів, підвісних шаф на кухні та у ванній кімнаті. В одному профілі можуть пересуватися відразу двоє дверей, встановлених одна над іншою.

Системи для розсувних дверей SlideLine М мають мінімальні зазори, створюючи єдину, однорідну поверхню фасаду. Навіть масивні фасади обходяться майже без зазорів: елегантна окантовка зводить кількість зазорів до мінімуму. Точне, просте регулювання гарантує ідеальне вирівнювання фасаду.

Опціональний демпфер Silent System вбудований в ходовий елемент, забезпечує головне закривання і відкривання, а також захист від зіткнення стулок. SlideLine M перетворює звичайну шафу з полицями в функціональний дизайнерський об'єкт з динамічним виглядом: переміщаючись, фасади відкривають одні секції шафи і закривають інші, кожен раз створюючи новий образ інтер'єру.

SlideLine M – це нове слово в динамічному дизайні меблів. Рішення, здатне дивувати. Втілення ваших сміливих творчих ідей. Відкрийте необмежені можливості з фурнітурою SlideLine М.

Підписатися на розсилку