preloader
Новини
aa534a254ae12adb0dc9ababa44aae4d.jpeg
20/01/2014
ISO аудит компанії та виробництва «Рода»

Шановні Пані та Панове!

Ми повідомляємо вас, що 16-17 січня 2014 року компанія Рода пройшла плановий аудит, який підтвердив, що система управління відповідає усім вимогам стандарту ISO-9001:2008.

Компанія Рода запровадила стандарт управляння якістю, тоді наглядовий ISO 9001:2000, у 2008 році. Тепер, згідно з вимогами ISO, ми щорічно проходимо аудит і раз в 3 роки - ресертификацию. Група аудиторів з найбільшої міжнародної незалежної інспекційної компанії SGS виконала аудит, сфокусований на проектуванні, виробництві, продажах і сервісному обслуговуванні компанії Рода. Група аудиторів зробила висновок, що компанія Рода встановила і підтримує систему управління якістю відповідно до вимог стандарту і продемонструвала здатність системи регулярно досягати погоджені вимоги до продукту і послуг у рамках сфери застосування системи, політики організації та її цілей.

Для Вас, наших клієнтів, сертифікат ISO є підтвердженням того, що фахівці RODA нададуть кваліфіковану допомогу та виконають Ваше замовлення на високому рівні, з екологічно чистих матеріалів та точно в строк, забезпечать дбайливим та уважним сервісним обслуговуванням.

Завітайте до салону сучасних кухонь RODA в вашому місті та відчуйте європейський рівень сервісу в Україні!

www.ua.sgs.com www.sgs.com

Підписатися на розсилку